VRH DRŽAV ZAHODNEGA BALKANA, BERLIN, 29042019

VRH DRŽAV ZAHODNEGA BALKANA, BERLIN, 29042019

 

Tiskovka Merkel – Macron pred večerjo po obrednem berlinskem zakolu slovenske ovce:

Macron je odločno izpostavil, da na vrhu ne gre za proces približevanja EU, marveč za TESNEJŠE POVEZOVANJE “DRŽAV REGIJE”!!!!

Bolj nazorno ni mogoče izraziti uresničevanja načrta!!!!!

Tisoč let so naši predniki krvaveli v boju na meji z Balkanom, v Prvi vojni ZMAGALI – pognali do Piave laškega agresorja, v dogovoru z ostalimi državami Cislajtanije razglasili sosednji Avstriji v vsem – legalnosti, legitimnosti, strukturi, tradiciji enako državo – zvezo  slovenskih dežel, potem so pa DOMAČI IZDAJALCI zmago spremenili v totalni poraz in goro mrličev, beguncev.

Razglasitev 26.6.1991 je pomenila konec sedem desetletij “balkanske sužnosti” (in po besedah dr. Bučarja, predsednika osamosvojitvene skupščine, “konec državljanske vojne”) – a “svoboda” je trajala komaj polovico toliko, in naveza rdečih in črnih nas je že vrnila v sužnost (hkrati poskrbela za sramotno skreganje z vsemi evropskimi sosedami – Italijo, Avstrijo, Madžarsko! – NAČRTNO!!!).

_________________________________

Domačim (izdajalcem – kleroliberalcem) je 1.12.1918 uspelo 31.10.1918 razglašeno zvezo slovenskih dežel poriniti na Balkan.

Njim podobni (vladavina Cerar – Šarec) po sto letih ponavljajo vajo! (26.6.1991 osamosvojeno RS uspešno vračajo v Jugo):

leta 2015 Slovenija v Srednji Evropi:

Shrani.si

Učinkovitost delovanja slovenskih politikov in EU poslancev:

EU leta 2018 že ve, kam sodi Slovenija:

Shrani.si

Naveza Cerar – Šarec dokončuje posel (uradna karta Vrha v Berlinu 29042019) V slovenskih poročilih nesramno potvarjajo uradna poročila (ki govorijo o “voditeljih držav Zahodnega Balkana” in mednje seveda uvrstijo Šarca), tako da navedejo “voditelji Zahodnega Balkana in predsednik Šarec” – poceni in prozorno! (Da bo žrtev lažje prenesla grozo resničnosti, ji je treba dati narkozo/prirejeno dikcijo poročila!).

Shrani.si

Poročila TV Phoenix iz Berlina:

Shrani.si

(Macron: Gre za TESNEJŠE POVEZOVANJE “DRŽAV REGIJE”!!!!)

Requiescat in pace, Slovenia!

Leave a Reply